Cântărețul indian Sidhu Moose Wala a fost ucis cu nu mai puțin de 24 de gloanțe, au declarat oficialii din domeniul sănătății care au avut acces la raportul său de autopsie, informează BBC News.

Citeste si: Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Presupusul criminal a fost prins

Cântărețul Singh Sidhu, cunoscut sub numele de Sidhu Moose Wala, a fost împușcat de persoane neidentificate în timp ce călătorea cu mașina spre satul său natal, duminică seara.

Vedeta rap avea 28 de ani. Asasinatul a avut loc în satul Jawaharke din regiunea Mansa.

Raperul indian era și membru în Congresul țării

[Sursa foto: Instagram]

Sidhu Moose Wala a fost incinerat

Mii de fani s-au adunat în fața casei sale pentru a-i aduce un ultim omagiu. Sidhu Moose Wala a fost incinerat marți.

Potrivit BBC, șase persoane au fost reținute în legătură cu crima. Atacul a avut loc la o zi după ce paza acordată în cazul său a fost redusă de guvernul statal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Asasinatul a dus la o furtună politică în Punjab, stârnind indignare masivă din partea fanilor și liderilor opoziției.

Premierul din statul indian, Bhagwant Mann, a ordonat o anchetă- condusă de un judecător de la înalta instanță- cu privire la incident.

Imaginile video ale mașinii sale au arătat că a fost stropită cu gloanțe, unele dintre ele străpungând parbrizul și capota.

Versurile lui Sidhu Moose Wala i-au adus mulți dușmani

Poliția din Punjab a confirmat că Wala, care se mutase în Canada în 2016 cu o viză de studentm după care a început să înregistreze muzică, a murit în timp ce era dus la spital, la doar două zile după ce guvernul a retras protecția „doi oameni înarmați”.

The Times of India relatează că Wala, care s-a alăturat Congresului din India și „a contestat fără succes alegerile din circumscripția Mansa” se număra printre alți 424 de politicieni a căror securitate fusese retrasă cu o zi înainte.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Oficialii din Punjab au promis că se va face dreptate în cazul artistului ucis. „Nimeni implicat nu va fi cruțat”, a scris Bhagwant Mann pe Twitter.

Wala și-a început cariera scriind versuri în timp ce studia pentru a deveni inginer electric în India, și a început cariera pe scenă până prin colaborarea din 2017 cu Byg Byrd din Toronto la albunul „So High”.

Muzica sa era extrem de populară, mai ales în diaspora punjabi, cu mai multe cântece ajungând în topurile Billboard Canadian 100.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si