Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Antonio Pelle era pe lista ministerului de interne cu cei mai periculosi fugari. Potrivit Hotnews, care citeaza The Guardian, barbatul executa o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru activitati mafiote si trafic cu droguri si arme cand a evadat.

Politistii au difuzat un clip cu capturarea sefului mafiot. Acesta isi facuse o ascunzatoare in casa, intre baia si dormitorul fiului sau. In imagini se vede cum Pelle se iteste deasupra unui dulap mare din casa sa din Benestare. Discuta cu politia, coboara de pe dulap si apoi este incatusat.

"Cincizeci dintre noi am cercetat vila cu doua etaje unde a locuit Pelle, dar a fost nevoie de un ochi foarte atent pentru a-i gasi ascunzatoarea”, a spus comandantul de politie Francesco Ratta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si