Bunicul minorei de 7 ani, grav rănite în accidentul din Pantelimon a spus în ce stare se află micuța. Se pare că fetița se află în stare orecum stabilă, fiind scoasă de pe secția ATI, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Micuța de 7 ani a fost scoasă de la ATI

În urmă cu o săptămână, viața unei familii se năruia definitiv. Doi părinți avea să își piardă un copil, în timp ce un alt copil avea să rămână fără un picior și să sufere mai multe ore de operație.

Citește și: VIDEO Ultimele clipe de viață ale băiețelului de 9 ani, ucis în Pantelimon. Zeci de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum, în timp ce surioara lui îl așteaptă să se joace împreună

Tragedia a avut lov în Pantelimon, după o zi de joacă. Urcați pe trotinete, doi frăționi nu știau că era ultima plimbare împreună. O mașină albă i-a strivit din plin. Din păcate, băiețelul în vârstă de 9 ani a pierit pe loc. Un miracol a făcut ca surioara lui să trăiască.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Medicii au transportat-o de urgență la spital, unde a fost băgată în sala de operație. Timp de mai multe ore, medicii s-au luptat pentru a îi replanta piciorul. Operația a fost declarată o reușită, dar, câteva ore mai târziu, totul avea să se schimbe. Din cauza unor complicații, minora a fost băgată din nou în sala de operație. Din păcate, medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul.

La o săptămână de la tragedie, bunicul fetiței mărturisește că nepoata sa va fi mutată în salon. Bărbatul a mărturisit că cea mică a avut coșmaruri și că starea ei nu este stabilă, din cauza imunității scăzute complet. Bunicul își descrie nepoata ca o fire ambițioasă și are toate credința că cea mică va reuși în viață.

Citește și: "A băgat în pământ un suflet nevinovat" Ți se face pielea de găină! Ce a declarat bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, la o săptămână de la tragedie: "Ne-a distrus"

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"- radioimpuls.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

„A fost scoasă de pe secția ATI și mutată în salon, dar oricum n-a putut să doarmă toată noaptea, probabil a avut coșmaruri și este totuși într-o stare care încă nu este stabilită definitiv, adică ea nu mai are imunitate, pot să se întâmple anumite accidente, complicații oricând, dar sperăm măcar ea să fie în viață și să s-o ajutăm, să ne bucurăm de orice zi alături de ea, măcar să o ajutăm pe această fetiță să reușească în viață și are o ambiție de fier. Cred că va reuși în viață, dar e mare păcat că Dumnezeu a făcut ce a făcut, luând un suflet și schingiund un alt suflet.

Familia mea este îndurerată. Nu ne vine să credem ce ni s-a întâmplat”, a declarat bunicul despre starea în care se află fetița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si