Site-ul a estimat cat cheltuie o persoana, in medie, pentru fiecare destinatie in parte, incluzand o cursa cu taxiul de 3 km, o noapte la hotel pentru o persoana si masa. In calcul au fost incluse si o bere, o cafea, un pahar cu vin, dar si alte cheltuieli zilnice. Calculul nu include transportul.

De la insulele asiatice cu plaje uimitoare, la orasele din estul Europei, iata care sunt cele mai ieftine locuri din lume pe care le poti vizita si cam cat vei cheltui.

Cel mai ieftin loc este Budapesta. Conform calculeor citate de The Independent, pentru o noapte la hotel, o masa, o bere, un pahar de vin, o cana de cafea si o cursa cu taxi vei plati aproximativ 57 de dolari. Surprinzator, pe locul al doilea se afla Tenerife, Spania, unde, pentru aceleasi lucruri vei scoate din buzunar 83 de dolari.

Budapesta
Budapesta

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O alta destinatie inedita de vacanta, este Bangkok, Thailanda, cu 86 de dolari, urmata de Hanoi, Vietnam. Aici, pentru aceleasi facilitati, vei fi nevoit sa platesti 93 de dolari.

Bangkok
Bangkok

Portugalia, Noua Zeelanda si Insula greceasca Corfu sunt si ele pe lista, cu un pret mediu de 100 de dolari.

Daca vreti ceva mai exotic, precum Rio de Janeiro, Sao Paolo sau Phuket, Thailanda, trebuie sa platiti peste 150 de dolari.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si