Iată prin ce etape vei trece pentru deschiderea unei terase!

Tematica

Pentru inceput, trebuie sa alegi tematica terasei tale, astfel incat sa stii concret in ce directie te indrepti. Pe aceasta piata, ceva inovator va atrage intotdeauna clientii. Asadar, analizeaza ceea ce este deja pe piata, ce nu se gaseste pe zona, dar si ceea ce se cauta. Privind in ansamblu, vei putea decide cu privire la tematica viitoarei tale afaceri. 

Alegerea locatiei

Intrucat profitul unei astfel de afaceri creste in functie de fluxul de clienti, este inevitabil ca zona in care infiintati terasa sa fie cat mai populata. Pentru a deschide aceasta afacere iti este necesar un spatiu destul de generos in care sa-ti desfasori activitatea. Daca nu dispui de unul, ai varianta de a-l construi chiar tu daca ai resurse suficiente sau il poti inchiria. Daca mizezi pe a doua posibilitate trebuie sa scanezi locurile cu potential. Astfel vei putea pune in balanta avantajele si dezavantajele fiecarui spatiu pentru a-l alege pe cel mai potrivit dintre acestea. 

Amenajarea spatiului

De precizat este faptul ca pe langa bugetul stabilit pentru produsele ce vor fi comercializate, va trebui sa investesti o suma considerabila si in utilitati. Prin utilitati a se intelege atat electronicele necesare pentru ca o terasa sa functioneze, cat si mobilierul.

In functie de meniul pe care-l veti concepe va trebui sa va achizitionati un espressor de cafea, un aparat pentru frappe, un blender si un storcator de fructe.

Citește și: 5 cadouri de casă nouă pe care le poți dărui prietenilor tăi!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

General valabil pentru orice terasa indiferent de meniu este lada frigorifica de pe Altex.ro pentru a pastra la rece tot ce aveti nevoie. Tematica aleasa va va ghida in alegerea designului si implicit a mobilierului si ornamentelor. Astfel, daca spatiul este unul generos si intens luminat, va puteti indrepta spre un mobilier din ratan si o sumedenie de plante care vor completa foarte frumos imaginea de ansamblu a localului. La polul opus, daca incaperea in care va propuneti sa va desfasurati activitatea este intunecata, mizati pe un mobilier masiv si pe culori inchise. 

Promovarea

Pentru a face cunoscut faptul ca un nou local tocmai a fost inaugurat te poti indrepta spre zona de online, intrucat informatia va circula mult mai rapid. Posteaza anunturi in care pui accent pe fotografii, intrucat cu totii suntem atrasi vizual. Faptul ca vedem un local amenajat cu bun gust ne determina sa aruncam o privire peste pagina acestuia. Ulterior, daca totul ni se pare in regula, suntem dispuși sa facem o rezervare pentru a ne convinge ca si serviciile sunt la fel de profesionale.

Citește și: Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu vă invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

De indata ce toate demersurile pentru infiintarea afacerii au fost duse la bun sfarsit si promovarea proaspetei locatii a dat roade, te poti bucura de roadele muncii tale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si