Seria iPhone 12, compusă din iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max a fost așteptată cu mare nerăbdare. La lansarea de miercuri s-a vorbit, cel mai mult, despre tehnologia 5G a acestor modele. Apple a marșat pe iddea că, pentru rețeaua din SUA, folosește tehnologia mmWave, care are cele mai multe benzi de 5 G, în comporație cu alte telefoane concurente de pe piață.

iPhone 12
iPhone 12 e disponibil în mai multe culori

O funcție lăudată este Smart Data, modul prin care se trece automat de la LTE la 5G, atunci când e nevoie de viteze mai mari ale conexiunii la internet. Din păcate, mmWave este disponibil doar în SUA, neputând fi, deocamdată, adaptat la rețelele din alte țări. Procesorul Apple A14 Bionic este un alt punct forte al modelelor din seria iPhone 12.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Citeste si: Ce filme și seriale apar în luna octombrie 2020 pe Netflix

Citeste si: Cum îți recuperezi mesajele Whatsapp și întreaga arhivă foto și video din aplicație după ce schimbi telefonul

Citeste si: HUAWEI anunță programul de actualizare a sistemului de operare EMUI 10.1

iPhone
Imagine de la lansarea iPhone 12

iPhone 12 va fi livrat fără căști și adaptoare

Are șase nuclee, iar specialiștii de la Apple au anunțat că va fi cu 50% mai performant în comparație cu procesorul Apple A13 Bionic, lansat în 2019. Este primul procesor de 5nm de pe piață.

iPhone 12 folosește două camere foto de 12 megapixeli, una wide cu diafragmă f/1.6 și obiectiv cu 7 elemente, dar și tehnologia de procesare Smart HDR 3. De remarcat că funcția Night mode acționează pe toate camerele, nu doar pe cea principală. Funcția Night Mode Time-Lapse va fi folosită pentru filmări video rapide, în condiții de lumină slabă. O altă funcție apreciată este MagSafe, folosită pentru conectarea adaptorului de priză. Adaptorul folosește magneți pentru a conecta accesorii care se lipesc automat de spatele telefonului.

Singurul lucru care a dezamăgit, până acum, la seria iPhone 12, este acela că în cutia în care se află telefonul nu se vor mai găsi căștile iPhone EarPods și adaptoarele de priză. Apple a anunțat că a luat această decizie din motive de ecologie. Explicația a fost că cutia va fi mai mică, se vor putea livra mai multe telefoane deodată și va scădea, astfel, nivelul de poluare produs pentru livrări. În cutie, pe lângă telefon, nu va fi decât un cablu Lightning.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si