Close sidebar
Close sidebar

Carnea provenita de la animalele stresate poate avea un efect dezastruos asupra sanatatii consumatorului! Aveti mare grija de unde cumparati!

Aveti mare grija cand cumparati carne. intrebati vanzatorii daca aceasta provine de la micii producatori sau din fermele mari in care animalele sunt stresate. Specialistii atrag atentia ca produsele din pui, porc sau vita, provenite din animale crescute fortat si nenatural, ar putea sa ne trimita pe patul de spital.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca aveti dubii in privinta provenientei carnii, urmariti-i aspectul. La carnea de vita semnalul de alarma e tras prin culoarea prea inchisa, semn ca animalul a trait intr-o crescatorie in care nu a vazut lumina zilei. 
 
O carne de pui sau de porc prea alba si moale arata ca mediul de crestere a fost stresant.
 
 
Tinute permanent in lumina, pasarile nu mai stiu cand e zi si cand e noapte. Sunt hranite intr-un ritm alert, iar libertatea de miscare e ingradita tocmai ca sa nu cosnume energie. Peste tot acest stres se adauga hrana industriala care abunda in hromoni de crestere si antibiotice. Toate ne ajung in farfurie, prin carnea consumata. 
 
Din pacate, consumul zilnic de carne care provine din crescatoriile intensive isi pune amprenta asupra sanatatii noastre. Recomandat e sa mancati mai rar carne si sa o alegeti pe cea de la micii producator, care cresc animalele intr-un mediu natural si le hranesc cu cereale.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI