Reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, se menține spectaculos în audiențe, fiecare ediție a emisiunii adună în fața micilor ecrane, la Kanal D, sute de mii de fani, care urmăresc parcursul concurentilor aflați în căutarea sufletului pereche.

Editia de sambata, 20 mai, a emisiunii “Casa iubirii” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Astfel, prima parte a emisiunii prezentată sambata de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul Comercial (21-54Nat ABCD), cât și cel Național.

Citește și: “Casa iubirii” ajunge zi de zi la inimile românilor din întreaga țară. Ediția de ieri a fost lider de piață la nivel Național

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 2.2 puncte de rating și 17,4% cota de piață, pe targetul Comercial, și 2.6 puncte de rating și 14,6% cota de piață, pe targetul National.

            Castingul pentru “Casa iubirii” se află în continuă desfășurare, astfel că cei care doresc să se înscrie și să aibă șansă de a participa în emisiunea televizată de la Kanal D se pot înscrie completând datele din formularul de înscriere casting.kanald.ro.

Citește și: Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Dogan Media International, premiat cu distincţia “Omul Anului în Forţele Navale”

Emisiunea cu și despre iubire, prezentată de Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si