Brightside.me a realizat o lista cu pretul unui apartament si cat trebuie sa munciti pentru a economisi bani, astfel incat sa va puteti cumpara un apartament in cele mai cautate orase ale lumii. Calculele au fost facute in functie de venitul net mediu pe luna din fiecare oras.

Astfel, conform calculelor facute, in New York, un apartament in cea mai aglomerata zona costa 480.000 de dolari. Pentru asta va trebui sa munciti 11 ani, la un salariu mediu de 3.700

de dolari.

Parisul ofera un apartament la 320.000 de dolari, iar la Londra, locuintele sunt si mai scumpe. 17 ani va trebui sa economisti pentru a strange 400.000 de dolari necesari achizitionarii unui apartament.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a fi proprietar Roma, unul dintre cele mai vechi centre culturale şi istorice din lume, o persoană trebuie să strângă în 12 ani cei 230.000 de dolari pentru un apartament în Peninsula Italica, relateaza zf.ro.

Un apartament in Dubai costa 135.000 de dolari, astfel ca la un salariu mediu de 3.300 de dolari il veti putea cumpara in trei ani si jumatate.

In Beijing, oamenii trebuie sa economiseasca 17 ani si jumatate pentru a-si putea cumpara o locuinta, care costa 289.000 de dolari.

Si Bucureştiul a fost inclus pe lista. Românii trebuie să lucreze timp de opt ani pentru a cumpăra un apartament de 50.000 de dolari în capitala României, salariul mediu lunar trecând puţin de 500 de dolari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si