Close sidebar
Close sidebar

Cat tupeu sa ai? E incredibila metoda prin care se fura din magazine

Imaginile surprinse de o camera de luat vederi intr-un magazin de articole vestimentare arata o noua metoda ingenioasa prin care doua femei fura cel putin 4 perechi de blugi, dar si alte haine.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce vanzatoare este ocupata cu o clienta, cele doua femei isi fac treaba: una dintre ele tine in mana o cutie destul de mare, impachetata ca un cadou, prin care este decupata o gaura.

In timp ce cealalta femeia se preface ca se uita la haine, iar in momentele de neatentie ale vanzatoarei, le impacheteaza si i le da prietenei sale pentru a le baga in cutie.
Minute in sir au furat cele doua femei fara sa fie prinse. Din pacate, filmarea nu arata si momentul in care cele doua au iesit pe usa magazinului.
 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI