Performanta romancelor Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, care au cucerit, joi noapte, în premiera pentru scrima feminina romaneasca, medalia de aur la spada echipe vor fi rasplatite individual cu un premiu de 35.000 de euro care va fi dublat, si este acordat de COSR, un autoturism Renault, precum si rente viagere, cuantumul acestora fiind de 1,5 salarii medii brute pe economie si urmand a fi acordate lunar, informeaza News.ro.

Medalia de argint, obţinuta vineri noapte, de jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau, la dublu, va fi recompensata cu cate un premiu de 28.000 de euro (echivalentul în lei), care va fi dublat de COSR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La randul sau, halterofilul Gabriel Sancraian, care a castigat, tot vineri noapte, medalia de bronz la categoria 85 de kilograme, va fi recompensat de COSR cu suma de 21.000 de euro (echivalentul în lei), care poate fi, de asemenea, dublata.

De asemenea, toţi sportivii medaliaţi ar urma sa primeasca premii si din partea cluburilor unde sunt legitimaţi, sumele din partea acestora fiind posibil sa atinga pana la 50 la suta din cuatumul celor provenite de la COSR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si