Close sidebar
Close sidebar

Caz halucinant în Galaţi! Ca să nu mai cheltuie bani pe luminiţe de Crăciun, Primăria le-a închiriat... cu 650.000 de euro!

In goana dupa cele mai frumoase luminite, administratiile locale ar da oricat din banii publici! Recordul absolut il detine un oras mare din Moldova unde primaria a platit nu mai putin de 650 de mii de euro pentru podoabele stralucitoare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luminitele de Craciun au starnit, la Galati, bucurie si mirare, deopotriva!

Ornamentele, ghirlandele si boltele stralucitoare au costat, la prima strigare, cat o flota de autobuze moderne.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Iluminatul festiv i-a costat pe locuitorii orasului peste 600 000 de euro.
Desi toti au cotizat, nu toti se bucura!

In orasul vecin, Braila, municipalitate a investit in jur de 250 000 de euro pentru luminitele de sarbatori, iar la Brasov primaria a platit doar 100 000 de euro.
La Sibiu, lumintele sunt aceleasi de ani de zile (0 EURO) in vreme ce in Cluj, feeria a costat in jur de 435 000 de lei.

Campioana absoluta la stralucire e Capitala.
Primaria Generala adus pe marile bulevarde 854 de km de siruri luminoase si cu 6 milioane mai multe beculete decat in anii anteriori.
Cat a platit municipalitatea pentru podoabele spectaculoase... ramane deocamdata un mister! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI