Close sidebar
Close sidebar

Caz halucinant la Botosani. Un batran a murit, iar cand era pe cale sa fie inmormantat, s-a trezit la viata

In judetul Botosani, medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta au avut parte de un caz care i-a lasat cu gura cascata! Dupa ce au primit un apel telefonic si s-au deplasat la adresa, acestia au constatat ca barbatul pentru care au fost chemati era decedat de 24 de ore.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abia atunci au aflat despre socul trait de familia botosaneanului in urma cu un an de zile. Atunci, batranul in varsta de 84 de ani, a facut un atac cerebral, semnele vitale nu s-au mai manifestat, iar rudele acestuia au inceput deja sa se pregateasca de inmormantare. insa, in ziua in care erau gata sa il conduca pe ultimul drum, acesta a "inviat" subit, potrivit rodailynews.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Drept urmare, zilele acestea, atunci cand batranul s-a stins din viata, familia lui nu era sigura ca il poate ingropa de aceasta data, astfel ca au decis sa cheme un echipaj de pe ambulanta pentru a se asigura ca este decedat.

”Le-am spus totusi ca acest lucru putea fi facut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia sa vina ambulanta, care este destinata urgentelor”, a declarat medicul care a venit la fata locului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI