Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Franța! O femeie a descoperit că este căsătorită de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi

Situație incredibilă pentru o femeie din Franţa. În urma unui eveniment tragic din familia sa, franţuzoaica în vârstă de 51 de ani a aflat că de aproximativ 17 ani era căsătorită cu doi bărbaţi diferiţi.

Alexandra Costea,

Caz șocant în Franța! O femeie a descoperit că este căsătorită de 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia în vârstă de 51 de ani din Hérault, Franța, a descoperit, cu stupoare, că pe certificatul de naştere şi pe cel de căsătorie figurează doi soţi diferiţi. Eroarea legislativă datează de aproximativ 17 ani.

Catherine era căsătorită de aproape 17 ani cu doi bărbaţi diferiţi

Franțuzoaica, pe numele ei Catherine, a aflat totul în mod întâmplător, în luna iunie a anului 2022, atunci când şi-a pierdut fiul, în vârstă de doar 29 de ani. Aceasta a avut nevoie de acte şi atunci a făcut descoperirea șocantă. Unul dintre soţi era cel cu care îşi împarte viaţa, iar supriza a venit la cel de-al doilea, era chiar primarul oraşului.

În Franţa, certificatul de naștere este cel care are prioritate față de certificatul de căsătorie.

Conform legii în vigoare, femeia este deci căsătorită cu edilul oraşului, notează jurnaliștii de la BFMTV. Este vorba de o greșeală administrativă, dar nu fără consecințe.

Citește și: Alexandra Strajeriu va fi înmormântată în rochie de mireasă. Lacrimi și durere în familia studentei

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

„Dacă i se întâmplă ceva soțului meu, atunci nu voi avea dreptul la nimic, deoarece nu sunt cu adevărat căsătorită cu el”, a mărturisit Catherine.

„Poate crea o mulțime de dificultăți. Cum poate moşteni un soț, care nu este soțul ei până la urmă?”, a confirmat şi avocatul care se ocupă de cazul franțuzoaicei în vârstă de 51 de ani.

Citește și: Șocant! Un preot din Giurgiu a recurs la un gest indecent chiar lângă un liceu. Ce făcea preotul

De câteva luni, femeia încearcă să corecteze această eroare, nu fără dificultate, fiecare municipalitate aruncând reposabilitatea de la una la alta. Vinovată este însă primăria care i-a completat certificatul de naştere, pentru că i-a transcris greşit certificatul de căsătorie.

Citește și: Un medic român a fost primit ca un salvator într-o comunitate franceză. Cum a reușit bărbatul să se integreze

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI