Conform observator.tv. deja au fost efectuate activitati de cautare pe o raza de 500 mp in localitatea in care au fost gasite parti din corpul uman. Au fost descoperite alte pati din trupul uman precum si fragmente osoase.

Pana in prezent nu s-a reusit identificarea cadavrului si nu au fost gasite acte de identitate care sa duca la stabilirea identitatii persoanei in cauza.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj. Ancheta este in desfasurare in acest caz si oamenii care pot oferi informatii care sa conduca la identificarea persoanei, sunt rugati sa apeleze serviciul unic 112.

Au fost gasite urmatoarele lucruri: pantofi negri cu siret, tip gheata, sosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopeta, cu snur la brau si buzunare laterale, bluza de corp de culoare mov, camasa alba cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si