Întâmplarea uluitoare a avut loc în statul Gujarat din India. O nuntă a fost anulată din cauza părinților. Mirele și mireasa au muncit pentru a pune la cale acest eveniment, însă totul s-a năruit când mama ei a fugit cu tatăl lui. Un an întreg a durat să facă toate aranjamentele pentru a-și planifica nunta perfectă, scrie Independent.

Caz uluitor la o nuntă după ce socrul mare și soacra mică au fugit împreună

Caz uluitor la o nuntă după ce socrul mare și soacra mică au fugit împreună

Tinerii îndrăgostiți au fost nevoiți să își amâne visul după peripeția oferită de părinții lor. Tatăl mirelui, în vârstă de 48 de ani, și mama miresei, în vârstă de 46, au dispărut fără urmă. Cei doi au fost căutați, însă fără urmă. Socrul mare lucra industria textilă, iar ultima oară a fost văzut în locuința sa din Surat City. Mama tinerei a fost văzută și ea ultima oară în locuința ei din Navsari.

Citeste si: Coronavirus. Un vaccin împotriva coronavirusului din China, în curs de dezvoltare în Rusia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cu toții își fac griji pentru cei doi, însă deja există voci care spun că între cei doi s-a reaprins flacăra iubirii. Socrul mare și soacra mică au avut o poveste de iubire în copilărie și în adolescență care este neterminată. Apropierea copiilor lor a făcut ca sentimentele lor să iasă iarăși la suprafață.

Citeste si: Preşedintele irakian Barham Saleh insistă pe lângă Donald Trump, la Davos, asupra retragerii trupelor străine din Irak

Se pare, că socrul mare și soacra mică au fugit împreună și mai apoi s-au căsători în secret.

Citeste si: A fost eliberat primul român care a fost condamnat la închisoare pe viață, după 1990


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si