Animalul a fost ucis în bătaie, chiar de stăpân, pentru că nu a făcut față cerințelor. Cazul uluitor a avut loc în noaptea de 3 spre 4 ianuarie în satul Corbu, comuna Lipovăţ din judeţul Vaslui.

Citeste si: UE „regretă profund” ultimul anunţ al Iranului cu privire la dosarul nuclear iranian

Calul ucis a fost descoperit de directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vaslui, dr.

Mihai Ponea.

Caz uluitor la Vaslui. Un cal a fost ucis pentru că nu a tras o căruță cu lemne

„Am primit informaţii despre modul în care acest cal a fost bătut şi lăsat să moară, în condiţii greu de imaginat. Pur şi simplu, i-au explodat plămânii bietului cal, care a suferit foarte mult, înainte de a-şi da duhul. Stăpânul calului nu a avut nicio remuşcare, l-a bătut cu furca, l-a înţepat peste tot, este greu de spus în cuvinte ce a pătimit acel animal", a transmis directorul DSVSA Vaslui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Caz uluitor la Vaslui. Un cal a fost ucis pentru că nu a tras o căruță cu lemne

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

Stăpânul animalului, în vârstă de 40 de ani, a bătut calul din cauza faptului că nu a putut să urce un deal, atunci când trăgea o căruţă plină cu lemne.

Făptașul i-a dat calului să bea o găleată cu apă rece, după ce a tras zeci de minute la căruță, iar mai apoi l-a înjunghiat cu o furcă.

Citeste si: Trei pietoni spulberați de o ambulanță în Câmpina

Autoritățile l-au audiat pe bărbat, însă în prezent este în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si