Close sidebar
Close sidebar

Cazul emoționant al unei asistente bolnave de cancer. Mama ei refuză să-i doneze sânge

O asistentă diagnosticată cu cancer trece prin cele mai cumplite momente din viața ei. Femeia și-a rugat mama să-i doneze sânge, pentru a-și salva viața. Mama Danielei a refuzat fără să stea pe gânduri.

Georgiana Balaban,

Daniela - asistenta bolnavă de cancer. [Sursa foto: spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Povestea Danielei, o asistentă din Milano, a emoționat o lume întreagă. Femeia are nevoie de ajutor, însă a fost refuzată chiar de mama ei.

Citeste si: Caz șocant: o copilă, de trei ani, a fost călcată mortal cu mașina de propriul tată

Daniela trece prin cele mai cumplite clipe din viața ei. Asistenta a aflat că are cancer, iar mama ei biologică refuză să-i acorde ajutorul care i-ar putea salva viața.

Mama Danielei refuză să-i ofere ajutorul care-i poate salva viața

De când a fost diagnosticată cu cancer, Daniela trece prin cele mai grele momente din viață. Acum, ea i-a cerut ajutorul mamei sale pentru a-și salva viața.

Femeia, însă, a refuzat-o fără a sta prea mult timp pe gânduri.

Ca să poată răzbi împotriva bolii, ea avea nevoie de ajutor din partea unuia dintre părinții săi biologici, însă niciunul dintre ei nu a vrut să o ajute. Părinții i-au demonstrat că nu o vor în viață și i-au transmis că nu o ajută.

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Până acum două luni de zile, Daniela nu și-a căutat mama biologică. Și-a dat seama că este momentul să o facă, așa că a transmis mesaje prin presa locală și așa a putut să o cunoască. Soluția pentru a se face bine era să primească sânge din partea mamei sale. Tânăra a depus o solicitare și la Tribunalul din Como pentru a fi ajutată în acest sens.

Daniela a declarat că nu dorește ca mama ei să vorbească cu ea sau să-i explice anumite aspecte din trecut. Ea vrea doar să primească sânge pentru a-și salva viața. Femeia, în vârstă de 70 de ani, are în prezent o altă familie, nepoți și nu dorește să ia legătura cu fiica sa.

Asistenta medicală diagnosticată cu cancer a recunoscut că a rămas fără cuvinte atunci când mama ei a refuzat să îi doneze sânge.

Citeste si: Incendiu cu cel puțin 10 morți, la un centru comercial în care se află un spital cu pacienţi COVID-19

Mama Danielei refuză să-i doneze sânge. [Sursa foto: google]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Mă întreb cum dormi tu noaptea, cum poți trăi știind că ai negat, fără să stai pe gânduri, ceea ce ți s-a cerut: o prelevare de sânge sub complet anonimat, organizat după regulile tale și voința ta”, a declarat Daniela.

Asistenta a lăsat totul deoparte și i-a dat un ultim mesaj persoanei care i-a dat viață. Daniela a rugat-o să se răzgândească în privința deciziei sale de a nu o ajuta. Ea i-a amintit că a iertat-o pentru faptul că a abandonat-o.

Citeste si: Scene cutremurătoare! O femeie, operată de cancer, târâtă pe jos de polițiști: ”Au început să tragă de mine, eu m-am opus...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI