La Dervent, mormantul lui Aurelian Preda este mereu plin de flori, pelerini din intreaga tara venind sa aprinda o lumanare la locul de veci al indragitului artist. Desi s-a implinit un an de la moartea lui, crucea de lemn se afla in continuare la mormant, inconjurata de flori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Femeia considerata de Aurelian Preda "sotia" lui il desfiinteaza pe regretatul cantaret: "Eu nu am avut niciodata o relatie intima cu Aurelian Preda! Este o poveste inventata de el pentru a-si ascunde adevaratele vicii!

Pe aceasta a fost prinsa inca de la inceput o forografie cu Aurelian Preda. Numai ca pana acum, fotografia il infatisa pe cantaret in costum popular. Zilele trecute, insa imaginea de la cruce a fost schimbata. In ea apare un Aurelian Preda probabil in ultima perioada a vietii sale deoarece este imbatranit si ridat, iar in locul costumului popular are un tricou pe care are imprimata o icoana cu Maica Domnului.

Noua imagine a impresionat pe toata lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si