Adrian Corduneanu a profitat din plin de vremea frumoasă de la Iași, din ziua alegerilor locale. Interlopul s-a urcat în mașină, alături de soția Ramon și cei trei copii, și s-a dus la o pădure de lângă orașul său natal, unde este amenajat un loc pentru grătare.

Corduneanu a stat la bustul gol, doar cu un șort pe el, și a fost filmat în timp ce superviza grătarul. “Daca tot e ziua de alegeri …Am zis sa facem un gratar.

Suntem ca oamenii gospodari, care știm să facem un grătar. Eu sunt cu ținutul”, a glumit Corduneanu. „Poftă bună Coane și Doamne ajută... Poftă bună și distracție faina... Cu tot respectul meu, să aveți poftă. Vă pup cu mare drag”, i-au transmis amicii.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1647/20105191/1/adrian-corduneanu.jpg

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Costel Corduneanu a fost eliberat condiționat! Tribunalul a admis recursul interlopului

Citeste si: Dezvăluirile incredibile ale lui Adrian Corduneanu: ”Pușcăria nu e grea, faci sport, dormi, mănânci, dar cel mai dureros este că...”

Citeste si: Adrian Corduneanu a venit în vacanță la București cu soția! Alintată ”Diamantul Roz”, Ramona a făcut senzație la piscină FOTO

Adrian Corduneanu a dezvăluit cum reacționează la provocări

Adrian Corduneanu a acordat recent un interviu. “Fiind o familie așa numeroasă ne-am făcut și mulți prieteni, când a fost vorba de bătăi tot timpul noi am câștigat, indiferent cine a încercat s-a lovit de “accelerat”.

Acum a ieșit o nouă modă, se înjură pe tot felul de site-uri, toți no name, dar nu e problem, timpul le rezolvă pe toate. Familia Corduneanu sunt niște oameni normali, fiecare dintre noi avem familii cu copii, pe care le iubim cel mai mult”, a declarat Corduneanu pentru 7est.ro.

„Dacă suntem provocați de cineva, normal că ne apărăm, dar nu facem de capul nostru, nu suntem sălbatici, nu suntem aroganți. Acum cele mai multe scandaluri sunt pe Facebook, iar multe sunt provocări, în spatele telefonului mulți smecheri se arată, dar în realitate lucrurile stau total diferit. Unora le-am răspuns, dar am stat și m-am gândit că cel mai frumos este să pui stop și să blochezi.”, a mai spus Corduneanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si