Un bărbat care s-a prezentat la service pentru un schimb de ulei și de la filtre i-a uimit pe cei de acolo cu cele găsite la mașină. Mecanicul a reușit să îl convingă pe client că mașina nu o să mai funcționeze așa. Filtrele aproape că nu mai existau, iar mecanicul se întreba cum funcționează așa autoturismul.

Citește și: FOTO- Accident grav în Mihălășeni, județul Botoșani: șoferul a fost transportat la spital

Accident grav în Mihălășeni, județul Botoșani: șoferul a fost transportat la spital

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, noaptea trecută, pe raza localității Năstase, comuna Mihălășeni. În eveniment a fost implicat un singur autoturism. 

Un bărbat a ajuns la spital după un accident rutier produs pe raza localității Năstase, comuna Mihălășești, județul Botoșani. Șoferul a fost conștient, iar echipajele SAJ l-au transportat imediat la spital

La fața locului s-au deplasat  pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, dar și o ambulanță aparținând SAJ. Aceștia au găsit autoturismul în afara părții carosabile. Conducătorul auto a ieșit sigur din mașină. Acesta era conștient și cooperant și a fost preluat de echipajul SAJ, fiind transportat la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Un tânăr din Lugoj a transmis în direct pe Facebook momentul în care a sărit cu mașina în fața trenului

Un accident feroviar grav a avut loc luni, 13 martie 2023, la primele ore ale dimineții, în Roșiori, județul Teleorman. Un tren care transporta mașini a deraiat de pe șine. Pompierii au activat planul roșu de intervenție.

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. 

Citește și: Un tânăr din Lugoj a transmis în direct pe Facebook momentul în care a sărit cu mașina în fața trenului

Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”,   au transmis reprezentanții IGSU.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si