Close sidebar
Close sidebar

Ce a visat femeia care a crescut-o pe Lorelai, fetita fara maini de la un show de talente, dupa ce a intalnit-o pentru prima oara: “Atunci am realizat ca Dumnezeu imi dadea mie misiunea de a avea grija de ea!”

Destin ca-n filme pentru Lorelai Mosnegutu, fetita de 14 ani fara maini si cu picioarele insuficient dezvoltate, care a facut senzatie si a ajuns, vineri seara, direct in semifinalele unui show de talente.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abandonata la nastere de mama sa naturala, Lorelai a primit o noua sansa la viata in ziua in care a a ajuns in bratele Vioricai Parvan, asistenta sa maternala. Intr-un interviu mai vechi acordat unui cotidian central, "mama Vio"" a dezvaluit cum a decurs prima sa intalnire cu Lorelai, micuta fara maini si cu membrele inferioare prea putin dezvoltate, pe care a ajuns sa o ia in plasament si sa o creasca ca pe un copil normal, ca pe copilul ei.

Femeia a povestit ca intalnirea a emotionat-o peste masura.Fetita era in grija asistentelor medicale, nu i se dadeau sanse de supravietuire, plangea incontinuu si era plina de pete rosii pe corp, pete care ii dispareau atunci cand era atinsa. Tulburata profund, Viorica Parvan a plecat acasa, iar in aceea noaptea avut un vis in urma caruia a luat decizia sa o ia pe cea mica in grija sa, in plasament.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

“Se facea ca pe scena unei sali marete era Lorelai, care terminase de facut ceva. Au inceput aplauze frenetice, iar toti spectatorii erau in picioare si o aclamau. Ea avea un zambet stangaci, ochii ei fiind atintiti spre mine, iar eu ma aflam in culise si eram in culmea fericirii. Atunci am realizat ca Dumnezeu imi dadea mie misiunea de a avea grija de ea.
Marturisesc ca a fost provocarea vietii mele”
, a povestit Viorica Parvan, pentru gandul.info.

In urma acestui vis, femeia nu a mai stat pe ganduri si s-a incumetat sa ia bebelusul in grija sa, de atunci, ea dedicandu-si viata cresterii si educarii micutei Lorelai.

 

Foto:gandul.info

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI