Sergiu Băhăian este încarcerat la Penitenciarul Giurgiu, unde sunt închiși cei mai periculoși infractori din România.

Citește și: VIDEO Un jandarm de 24 de ani din Timișoara, găsit împușcat în cap în propria casă. Tânărul din Gorj și-ar fi șters recent contul de Facebook

Fostul regizor, aflat în spatele mai multor crime odioase, încearcă cu disperare să iasă din spatele gratiilor, potrivit Gandul.ro.

Instanța i-a respins "Regizorului morții" cea de-a doua cerere de liberare condiționată, iar Sergiu Băhăian mai poate depune o nouă solicitare abia la anul.

”Călăul de boschetari”, încercări disperate de a scăpa de detenție

Sergiu Băhăian a ispășit aproape jumătate din pedeapsă și a cerut să fie eliberat condiționat. Prima cerere a făcut-o anul trecut, dar nici atunci și nici în 2024 nu a avut sorți de izbândă.

Instanța a considerat că fostul regizor nu întrunește condițiile pentru a redeveni un om liber, iar argumentele au fost numeroase.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Sergiu Băhăian a numit patru oameni ai străzii drept administratori în mai multe firme folosite pentru comiterea de infracțiuni economice, iar ulterior a comandat uciderea acestora.

Oamenii străzii se trezeau peste noapte patroni de firme, prin intermediul cărora se făceau înşelăciuni, apoi Băhăian se descotorosea de ei.

Crimele ordonate de Sergiu Băhăian s-au petrecut între anii 2006 și 2008, iar modalitățile în care cei patru oameni ai străzii au fost uciși denotă o cruzime ieșită din comun.

Una dintre victime a fost sedată, îmbătată și îngropată de viu. Cadavrul a fost descoperit într-o curte din satul Măgura, comuna Cerchezu, județul Constanța, sub o placă de beton peste care se construise un WC. 

Regizorul era văzut în anii 1990 ca un generos om de afaceri, care susținea financiar producții cinematografice de succes și albume muzicale.

Sergiu Băhăian își datora succesul unui joc piramidal de tip ”Caritas”, ”Sabina Product”, care a ruinat zeci de mii de români.

Oamenii și-au pierdut banii investiți în acest joc piramidal, în speranța că se vor îmbogăți rapid. Ulterior, ancheta a scos la iveală o adevărată caracatiță de tip mafiot, prin care s-au coordonat inclusiv asasinate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si