Close sidebar
Close sidebar

Ce este Magento și cum îți poate fi de folos?

Magento este o platformă în cadrul Vonteq creată pentru a dezvolta magazine online într-un mod cât mai simplu, bazată pe tehnologie open source și este utilizată de website-urile din întreaga lume.

Diana Bostan,

Ce este Magento și cum îți poate fi de folos?

[Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/inspira-ie-avere-boga-ie-bunastare-7413915/]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Categoria de magazine online magento permite administrarea și modificarea într-un mod cât mai ușor pentru tine pentru fiecărui aspect de conținut al magazinului tău online, asupra site-ului, a modului de afișare, a funcționalităților disponile, a URL-urilor.

Ce beneficii îți poate oferi Magento?

În primul rând îți poate oferi cel mai căutat aspect, o bună indexare în motoarele de căutare, o administrare SEO eficientă. Apoi diverse avantaje pentru personalizarea site-ului raportându-te la afacerea ta, personalizarea coșului de cumpărături, flexibilitatea sistemului de cupoane și prețuri, posibilitatea de a-ți urmări comanda. Îți poți personaliza site-ul pentru căutarea produselor, zoom pe imagini sau poate suporta mai multe limbi după bunul tău plac, dar și tipuri de valută, în funcție de preferințele tale.

Citeste si: De unde să achiziționezi materiale de construcții de calitate pentru construcția unei case

Pentru ca tu să poți urmări așa cum trebuie vânzările ai un sistem de raportare și analiză ce îți prezintă toate detaliile de care ai nevoie pentru a menține afacerea bine poziționată. Acesta îți este foarte util și te scutește de mult timp pierdut pentru a analiza vânzările.

Magento este ca și un partener pe termen lung, te poți baza că îți este de ajutor atunci când ai nevoie, îți oferă un catalog extins cu instrumente de marketing și este considerată cea mai bună platformă de comerț electronic din zilele noastre.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În plus, varietatea pe care se mulează este foarte mare, poți utiliza platforma de la doar câteva produse până la zeci de micii de produse, fără a fi nevoit să faci vreo schimbare a platformei. Astfel că poți utiliza această platformă încă de la începutul afacerii tale și până la momentul în care aceasta înflorește, dar și după.

Toate aceste aspecte îmbunătățesc semnificativ experiența clienților în magazinul online, astfel că își doresc să revină după fiecare utilizare.

Citeste si: Ştiai că device-urile inteligente uşurează viaţa unei femei? Iată-le pe cele mai căutate!

Cel mai importat beneficiu pe care îl poate acorda o platformă pentru comerțul electronic este posibilitatea de a o utiliza și de a crea un magazin online fără cunoștințe prea mari în domeniul programării. Un astfel de magazin are numeroase aspecte, pe care trebuie să le configurezi și acestea necesită cunoștințe pentru a le configura exact așa cum trebuie, raportându-le la viziunea pe care o ai pentru afacerea ta, în mod clar. Însă Magento îți oferă o multitudine de tutoriale, dar și asistență online pentru a realiza fiecare etapă într-un mod cât mai corect și cât mai simplu pentru tine.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un alt factor ce îți oferă încredere este faptul că este utilizat de marile branduri, din diferite domenii, cum ar Coca-Cola, Nike, Ford. Aceste business-uri sunt foarte cunoscute și extrem de dezvoltate, astfel că Magento prin toate facilitățile sale le poate ajuta să-și mențină succesul și chiar să îl dezvolte cât mai mult. Chiar și înregistrarea ta pentru achiziția platformei va avea suport, în caz că vei avea nevoie și îți va acorda diverse reduceri și promoții în momentul în care îți creezi contul. Așadar ai doar de câștigat din utilizarea platformei Magento.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI