Chester a fost gasit spanzurat cu putin inainte de ora locala 09:00. Se pare ca in ultima perioada era depresiv si consumul de droguri si alcool l-ar fi impins spre aceasta decizie radicala.

Mike Shinoda, unul dintre componentii grupului Linkin Park, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj pentru fani. "Este socant si trist ce am aflat si totul este adevarat. Vom da o declaratie oficiala imediat cum vom avea una", a comentat Mike.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Linkin Park este una dintre trupele americane de rock alternativ cele mai cunoscute din ultimele decenii. Fondata in 1996, in California, cariera trupei a luat avant in anul 2000 cu albumul "Hybrid Theory", care a inclus hituri precum "In the End" si "Crawling". Cel mai recent album al formatiei, One More Light, a fost in topul Billboard 200 la inceputul acestui an. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si