Ministrul Francez s-a îndepărtat de domiciliu și a făcut exerciţii fizice la mai mult de un kilometru distanță, relatează agenţia Reuters. Potrivit presei franceze, duminică Darmanin s-a dus să facă jogging, însoţit de bodyguarzi, de-a lungul canalului Roubaix, la mult peste un kilometru depărtare de locuinţa sa din Tourcoing, în nordul Franţei.

Încălcarea regulilor de acest gen de sancționează cu 135 de euro

Francezii sunt pasibili de o amendă de 135 de euro pentru încălcarea acestei reguli.

"Standarde duble?", a scris La Voix du Nord, un cotidian francez."Interdicţiile sunt pentru sărăntoci şi muritorii de rând, Olimpienii de deasupra noastră fac excepţie", a comentat un cititor pe Twitter. "Legea nu se aplică pentru marchizi", a conchis alt cititor.

Citeste si: Număr record de decese în Franța, cauzate de noul coronavirus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Veste tristă: Supermarketurile din Franța nu vor mai vinde jucării, haine sau bijuterii. Magazinele vor vinde doar lucruri ”esențiale” pentru cetățeni

Un purtător de cuvând a spus că Darmanin a ”adaptat” această regulă din motive de securitate

Purtătorul de cuvânt guvernamental Gabriel Attal a explicat că, dacă Darmanin a "adaptat" această regulă, a făcut-o din raţiuni de securitate. "Ministrul de interne, la fel ca toţi miniştrii, respectă, bineînţeles, regulile.

Dar serviciile de securitate cer frecvent adaptarea acestor reguli", a declarat Attal.

Un purtător de cuvânt din cadrul Ministerului de Interne a refuzat să comenteze, dar a invocat spusele unei surse a serviciului de securitate al ministerului citate în cotidianul francez, potrivit căreia practicarea joggingului în centrul orașului l-ar fi expus pe ministru la riscuri de securitate, iar zona mai izolată a canalului era mai sigură.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si