La finalul lunii aprilie, creștinii ortodocși vor sărbători Floriile. Această sărbătoare foarte importantă pică pe data de 28 aprilie 2024 și este și un prilej minunat de a sărbători persoanele care poartă unul dintre numele celebrate în această zi specială.

Iată ce nume se sărbătoresc de Florii în 2024 și ce mesaje și urări frumoase le poți transmite celor dragi ție care își sărbătoresc onomastica.

Ce nume se sărbătoresc de Florii în 2024?

Floriile se sărbătoresc în fiecare an, cu o săptămână înainte de Paște. Această sărbătoare mai poartă numele de sărbătoarea „Intrării Domnului în Ierusalim” și marchează începutul Săptămânii Patimilor.

Citește și: Pe ce dată pică Floriile în 2024 în Calendarul ortodox? Semnificația acestei mari sărbători

În ziua Floriilor se sărbătoresc și persoanele cu nume speciale, care ne trimit cu gândul la flori, la natură. Iată ce nume sărbătorim pe 28 aprilie 2024, de Florii: Anemona; Brândușa; Camelia; Codrin; Codrina; Codruț; Codruța; Crăița; Crenguța; Crina; Crin; Crinuța; Crizantema; Dalia; Delia; Floarea; Flora; Florența; Florentin; Florentina; Florica; Florin; Florina; Garofița; Gențiana; Gherghina; Iasmin; Iasmina; Iris; Lăcrimioara; Laur; Laura; Laurențiu; Laurian; Lauriana; Malina; Margareta; Micșunica; Mugurel; Narcis; Narcisa; Panseluța; Romanița; Roza; Rozalia; Trandafira; Violeta; Viorel; Viorela; Viorica; Zambila; Zambilica; Bujor; Călin; Dafina; Ghiocel; Hortensia; Liliana.

felicitare cu la multi ani de florii

Încântă-i pe cei dragi cu un mesaj frumos și o felicitare de Florii 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Cele mai frumoase mesaje și urări de ”La mulți ani” de Florii 2024

„Fie ca sărbătoarea Floriilor să îți aducă pacea și liniștea în suflet și să îți deschidă inima către noi oportunități. Să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să fii fericit/ă! La mulți ani, (numele persoanei)!”

„Dragul meu prieten, în această zi specială îți urez să ai parte de iubire și fericire, iar sărbătoarea Floriilor să-ți poarte noroc toată viața de acum înainte! Fie ca tot ceea ce îți dorești să se întâmple și

să ai parte doar de oameni sinceri și iubitori! La mulți ani sănătoși!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Fie ca sărbătoarea Floriilor să îți încălzească inima și să îți aducă bucuria în suflet, dragul meu/draga mea, (numele persoanei)! Astăzi este despre tine și îți scriu acest mesaj pentru a-ți ura un sincer și călduros La mulți ani! Să ai sărbători fericite alături de cei dragi ție!”

felicitare cu la multi ani de florii

Transmite-le cunoscuților tăi „La mulți ani!” cu ocazia Floriilor.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani, (numele persoanei)! Fie ca numele tău frumos să îți poarte noroc și să te conducă mereu pe drumul cel mai bun! Să ai o viață fără griji, iar sufletul să-ți rămână mereu tânăr!”

Citește și: Calendar ortodox pentru aprilie 2024: Cele mai importante sărbători cu cruce roșie și cruce neagră

„Fie ca fiecare floare pe care o primești în această zi să îți aducă zâmbetul pe buze și să îți umple inima de fericire, draga mea! Ești o floare printre flori, iar în această zi te sărbătorim pe tine și numele tău special! La mulți ani! Te îmbrățișez cu drag.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Cu ocazia Floriilor, ziua în care îți sărbătorești numele minunat, eu îți urez să ai parte de noroc și iubire veșnică, dragul meu/draga mea! Sărbători fericite și luminoase îți doresc și îți transmit un călduros La mulți ani!”

felicitare cu la multi ani de florii

Alege unul dintre mesajele frumoase de Florii 2024 și trimite-l celor dragi ție care își serbează onomastica.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Fie ca această zi specială să îți aducă zâmbetul pe buze! Cu ocazia zilei tale onomastice, eu îți trimit un buchețel virtual de îmbrățișări și sărutări! Să ai o zi excelentă și să te simți bine alături de cei dragi ție! La mulți ani de Florii!”

„Dragă (numele persoanei), urările sunt de prisos în această zi specială. Nu pot exprima în cuvinte tot ceea ce vreau să îți transmit, însă mă rezum la a-ți ura o zi minunată, la fel ca tine! La mulți ani și să ai parte de toată iubirea din lume, de ziua numelui tău!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si