Sfântul Gheorghe este sărbătorit anual pe data de 23 aprilie 2024 în Calendarul ortodox. Aproximativ 1.000.000 de români își serbează ziua onomastică la această dată. 

Iată ce nume se sărbătoresc în această zi specială și ce urări și mesaje frumoase cu „La mulți ani!” le puteți transmite celor dragi vouă care își serbează numele.

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe 2024?

În această zi se sărbătorește numele Gheorghe.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm și de derivatele acestui nume, pe care le putem întâlni chiar în cercul nostru de cunoscuți. 

Așadar, numele pe care le celebrăm de Sfântul Gheorghe 2024 sunt: Gheorghe; Ghiorghe; Ghiorghiță; Ghiță; Gheorghieș; Gheorghina; Gherghina; Georgiana; Georgica; Georgi; Georgeta; Getuța; Geta; George; Georgel; Gelu; Gică; Geluța; Geluțu; Geo; Giculina; Gicuța; Gianina; Gina; Gigel; Ioiga; Iordache; Iorgu; Jorje; Jorj; 

Toate aceste nume vin de la cuvântul de origine greacă „Gheorghios” care înseamnă „agricultor”.

sfantul gheorghe

Sfântul Gheorghe este sărbătorit pe 23 aprilie 2024, conform Calendarului ortodox.

[Sursa foto: Alba24]

Mesaje și urări frumoase de La mulți ani de Sfântul Gheorghe 2024

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Dragul meu prieten, în această zi sărbătorim nu doar numele tău de sfânt, ci și pe tine. Ești o persoană specială și îți doresc să ai curaj și să treci peste toate obstacolele vieții. Cât despre ziua aceasta specială, să îți fie plină cu iubire și bucurii nenumărate!”

„Fie ca Sfântul Gheorghe să îți aducă lumina în viață și să te ajute să realizezi tot ceea ce îți dorești tu mai mult! Să ai o zi onomastică plină de soare și fericire! La mulți ani!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Ziua aceasta este despre tine, (numele persoanei)! Să ai parte de o zi minunată și să te bucuri de toate cadourile pe care le primești. Îți urez noroc, sănătate și să ai parte de iubire nemărginită, iar tu să oferi la rândul tău înzecit! La mulți ani!”

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Transmite-le celor dragi ție cele mai frumoase mesaje cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: felicitaripersonalizate.com]

„La mulți ani, (numele persoanei)! Să ai parte de îndrumare și iubire, iar Sfântul Gheorghe să te însoțească întotdeauna, oriunde ai fi. Fie ca pacea să îți pătrundă în inimă și să zâmbești neîncetat!”

„În această zi specială îți doresc să fii înarmat cu grijă, pace și iubire și să nu lași pe nimeni să te doboare! Fie ca viața ta să fie așa cum ți-ai dorit-o și să ai realizări multiple! La mulți ani cu sănătate de Sfântul Gheorghe!”

„Cu ocazia Sfântului Gheorghe, îți urez multă putere, sănătate și înțelepciune pentru ceea ce are să vină în viața ta! Să ai grijă de cei dragi și nu uita să împărtășești magia bucuriei tale oriunde te-ai afla în lumea asta largă! La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca această zi să îți umple ziua cu lumină și căldură, iar sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească oriunde te-ai afla! Să ai parte de sănătate și bogății, dragul meu/draga mea!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

felicitare cu la multi ani de sfantul gheorghe

Spune „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024 cu un mesaj frumos.

[Sursa foto: felicitaripersonalizate.com]

„La mulți ani cu sănătate de Sfântul Gheorghe! Să ai parte de toate binecuvântările pe care Dumnezeu ți le poate oferi și să fii mereu bun și iubitor! Realizările să vină grămadă în viața ta, iar tu să nu uiți niciodată cât de special ești!”

„La mulți ani! De Sfântul Gheorghe, să ai parte de tot ceea ce îți dorești! Fie ca visul tău să se îndeplinească și să pășești mai apoi pe nori, fără griji. Îți urez o zi minunată, așa ca tine!”

„Cu ocazia acestei zile speciale, îți urez sănătate, curaj și tărie pentru a trece cu bine prin provocările vieții. Nu uita să zâmbești neîncetat și să porți mereu în sufletul tău dorința de a schimba lucrurile în bine! La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si