Close sidebar
Close sidebar

Ce ocupație are Ghiță Ciobanu după ce a cunoscut celebritatea

Gheorghe Dănuleţu, cunoscut sub denumirea de „Ghiță Ciobanu” este cunoscut de lumea întreagă, iar pentru o bună perioadă de timp s-a bucurat de celebritate. În viața de zi cu zi este același cioban, chiar dacă pe site-urile de socializare are peste 500.000 de urmăritori.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ghiță Ciobanu a mărturisit că iubește animalele și de asemenea meseria pe care o practică, dar este necăjit de când preţurile pentru exportul de oi a scăzut dramatic. Ciobanul luptă să își vândă animalele în centrele private de colectare cu doar 100 de lei pe cap de animal. Firmele care vând carnea de oaie în Orientul Mijlociu sau în Africa de Nord au un preţ chiar și de 10 ori mai mare ca cel al lui Ghiță Ciobanu.

Ce ocupație are Ghiță Ciobanu după ce a cunoscut celebritatea

„Comerţul cu oi a devenit o batjocură. Vindem o oaie pentru 100 de lei. Nu-mi permit să plătesc salarii bune şi nu mai găsesc muncitori tineri, văd că totul merge în jos.

Am impresia că acest lucru este politic, că încearcă să distrugă sectorul”, a declarat Gheorghe.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Sportivă în stare gravă după ce a fost lovită de trăsnet

Ghiță iubește să fie cioban, deși tatăl său dorea ca fiul să ajungă prezentator de televiziune. Bărbatul spune că doarme câte patru ore pe noapte, pentru că este mereu plecat pe munți cu cele 1.500 de oi. Ghiță nu își lasă animalele niciodată, chiar și la minus 30 de grade, ciobanul doarme lângă oile sale.

Citeste si: Michael Schumacher de nerecunoscut după 7 ani de comă. Vezi cum arată fostul pilot

„Am moştenit acest rol de cioban de la tatăl meu, care avea câteva sute de oi, dar îmi place pentru că iubesc animalele”, afirmă Gheorghe Dănuleţiu.

Citeste si: Cum arată soția lui Teodor Meleșcanu! S-a recăsătorit în urma cu 10 ani, după ce a ramas văduv. FOTO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI