Desi au existat persoane care au acuzat-o pe Adriana Iliescu ca nu are suficienti bani pentru a-si intretine fiica, femeia este multumita de banii pe care ii primeste si considera ca suma le asigura ei si Elizei un trai decent.

Cea mai batrana mama din Romania primeste lunar suma de 2000 de lei, bani pe care incearca sa ii cheltuie intr-un mod intelept. Femeia nu se plange de bani, ci se declara multumita de veniturile pe care le primeste in fiecare luna. Astfel Eliza poate beneficia de micile bucurii ale copilariei, si nu in ultimul rand, de rechizitele, cartile si hainutele potrivite varstei sale. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Primesc lunar o pensie de aproape 2.000

de lei.Pentru doua persoane nu este o suma foarte mare, dar nici putini. Daca economisim, ne ajung si ne descurcam. Nu avem de ce sa ne plangem, alti pensionari au o situatie mai grea”, a marturisit Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.ro. Pentru a face economie, cumpara frecvent din piata, alimentele de care are nevoie.

“Noi cumparam de la piata, inca din perioada verii ne aprovizionam cu tot ce avem nevoie pentru iarna.

Cand sunt reduceri la mall, profit si-i cumpar Elizei haine noi”, a mai declarat Adriana Iliescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si