Povestea Mariei nu este povestea unei adolescente obisnuite. Pe cand avea doar 15 ani, a aflat ca a ramas insarcinata cu iubitul ei, cu doar un an mai mare. Speriata, la inceput nu a marturisit nimic familiei. Iar cand s-a aflat de spre sarcina, toata familia a infruntat gura lumii, si a sprijinit-o.

Citeste si: Avorturile facute de romancele abuzate de patroni in Italia au atins cote alarmante. In vechi custi transformate in locuinte, femeile sunt supuse unor orori de nedescris

“Am ramas insarcinata si tot din voia lui Dumnezeu nu am renuntat la sarcina. Am cautat solutii sa pot merge la scoala. Nu am vrut sub nicio forma sa renunt sau sa inghet anul scolar, pentru ca apoi imi era greu sa revin in ritm. Am terminat clasa a XI-a cu 9,96",  povestea Maria anul trecut. Recunoaste insa ca a fost greu sa ii spuna mamei sale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”A fost dramatic, tragic. M-am simtit prost. Am simtit ca am dezamagit. Aveau alte asteptari si a aparut sarcina, a fost greu pt ca m-am marit deodata". 

Parintii si bunicul Mariei sunt topiti dupa fetita. Si nu regreta niciun moment ca i-au fost alaturi Mariei, in cele mai dificile momente, iar acum sunt mandri de reusita ei.
"A nascut in vacanta de Craciun. Apoi a mers la scoala, nu a lipsit deloc de la scoala. Eu m-am ocupat de fata, ea a mers la scoala. Este o mamica foarte buna. Si o eleva buna, nu ca e copilul meu. De asta am sustinut-o, familia conteaza cel mai mult. Daca sunt alaturi de copii, totul va fi in regula".

Astazi, Maria este studenta la Drept si a primit bursa de merit in anul I. Micuta Amelia, sau Ami, asa cum o alinta, are un an si jumatate si este un copil cuminte care isi lasa mama sa invete si sa-i continue studiile, scrie Unica. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si