Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat in timp ce un medic din Brasov a facut cezariana pe sosea, in ploaie, in incercarea de a salva bebelusul nenascut al gravidei Catalina Tanase?

Un accident cumplit a avut loc saptamana trecuta pe soselele din Romania. Moartea tinerei gravide Catalina Tanase, sotia fostului baschetbalist George Tanase, dar si a fetitei pe care o purta in pantece, a cutremurat o tara intreaga, de la familie, prieteni, dar si medicii care au incercat sa-i salveze fetita.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un medic aflat in trafic s-a decis sa intervina in momentul in care a vazut locul accidentului si a incercat sa salveze bebelusul din pantece. Direct pe asfaltul rece si acoperiti de umbrele, medicul i-a facut cezariana victimei decedate, insa fara succes, scrie WOWbiz.ro.


 

"O experienţă traumatizantă şi şocantă pentru toată lumea. Iniţial am fost anunţaţi telefonic că a avut loc un accident rutier şi că va ajunge la noi o gravidă în şapte luni, în şoc cardiac. Noi am aşteptat ambulanţa, dar am primit un alt telefon, în care ni s-a spus că trebuie să formăm o echipă, pentru că gravida nu poate fi transportată. Cand am ajuns acolo, pacienta era decedată, dar era menţinută în masaj cardiac, în speranţa de a-i salva viaţa copilului.

S-a făcut intervenţie la faţa locului, cezariană de urgenţă, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Pacienta a suferit o ruptură uterină masivă şi nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

S-a încercat orice manevră, resuscitare, dar fără niciun succes. Regret că n-am putut să salvez copilul", a declarat medicul rezident Alina Bichiş, vizibil afectat de experienţa traumatică.

Tanara Catalina Tanase a murit dupa ce George Tanase a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii, si s-a izbit cu autoturismul de un copac.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI