Retelele de hipermarketuri Kaufland, Carrefour, Cora si Auchan au fost anul trecut in topul celor mai mari angajatori din economie, cu peste 35.000 de angajati si un buget de salarii si imdemnizatii de aproape un miliard de lei.

Retelele de magazine si-a majorat constant bugetele de salarii si numarul de angajati datorita expansiunii continue si a revenirii consumului, scrie Ziarul Financiar. Daca in 2008, Kaufland platea un salariu mediu net de 900 de lei, in ultima perioada acesta a crescut considerabil.



Principala explicaţie pen­tru creşterea salariilor în re­tail în ultimele luni este deficitul din ce în ce mai pro­nunţat de forţă de muncă. Acesteia i se adaugă şi competiţia crescândă pentru forţa de muncă disponibilă, inclusiv la nivel de muncitori necalificaţi şi nevoia de retenţie a angajaţilor actuali“, spune Răzvan Zglobiu, key account manager în cadrul Manpower, un brand al furnizorului de soluţii privind forţa de muncă ManpowerGroup.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si