Ce schimbări apar în organism dacă mănânci porumb copt sau fiert
Porumbul dulce sau porumbul zaharat este o varietate foarte apreciata a cerealei originare din America Centrala, in special datorita gustului foarte placut si a texturii fragede.
Acest aliment are si o serie de beneficii pentru sanatate, intrucat furnizeaza organismului substante nutritive indisponibile acestuia, precum sintosterolul, acizii grasi si esterici, saponinele si alcaloizii, sigmasterolul si alte glucide solubile.
Citeste si: 5 obiceiuri sănătoase pentru ca pielea ta să radieze de fericire
Citeste si: Andronescu, după demitere: Nu era intenţia mea de a o acuza pe Alexandra sau pe părinţii ei
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Nutrientii din porumbul dulce sunt asimilati intr-o masura optima de organism, fara sa fie insotiti de o cantitate mare de amidon, care se acumuleaza atunci cand porumbul avanseaza spre maturitatea fiziologica, iar invelisul boabelor devine tare.
Citeste si: Este oficial: oasele din casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete de 12-17 ani
Citeste si: Au apărut pozele cu mașina lui Dincă la dig, locul descris de Alexandra în apelul 112
Specialistii sustin ca porumbul consumat moderat ajuta la prevenirea cancerului de colon.