Viata unei tinere care isi creste singura cei trei copii, dintre care unul cu probleme mai de sanatate, s-a transformat intr-un adevarat calvar, dupa ce casa lor a fost invadata de rozatoare.

Cei trei copiii ai Janinei Adams sunt atat de traumatizati, incat nici nu au mai putit manca timp de doua zile.

Citeste si: Radu a fost gasit dezbracat, iar politistii vorbesc despre o crima pasionala. Detaliile socante in cazul care a ingrozit Oradea

Janine, care locuieste in Birkenhead, Anglia, a declarat, cu lacrimi in ochi, ca ea nu isi permite o deratizare pentru a scapa de sobolani. Primaria si asociatia de locatari i-au promis tinerei mame ca o vor ajuta cu deratizarea locuintei, dar, pana in acest monet nu au facut nimic in acest sens.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Sunt inspaimantata, mi-e frica sa intru un bucatarie. Am palpitatii de fiecare data cand trebuie sa intru acolo sa pregatesc biberoanele si mancarea copiilor. Am pus capcane in toata bucatarie. Numai intr-o noapte am prins trei sobolani", a declarat tanara.

"Este un cosmar, iar copiii sunt si ei ingroziti.

Trebuie sa stam numai cu beburile aprinse, iar asta inseamna costuri mult mai mari la electricitate", a mai spus Janine.

"Ne pare rau ca doamna Adams se afla intr-o situatie neplacuta si intelegem ca este o perioada dificila pentru ea si pentru familia ei. Am inspectat casa in octombrie si nu am descoperit modalitatea prin care rozatoarele au putut patrunde in locuinta. O sfatuim pe doamna Adams sa ia legatura cu o echipa de specialisti. Noi nu o putem ajuta", a declarat un angajat al serviciilor sociale, relateaza publicatia britanica Metro.

Sursa foto: Liverpool Echo

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si