Close sidebar
Close sidebar

Ce se afla in casa acestei femei este infiorator. Cei trei copii sunt terifiati si nu au mai mancat de 2 zile

O mama singura si cei trei copii ai ei traiesc de ceva vreme un adevarat cosmar. Acestia sunt terifiati de ceea ce se gaseste in locuinta lor, iar copiii nici nu mai pot manca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viata unei tinere care isi creste singura cei trei copii, dintre care unul cu probleme mai de sanatate, s-a transformat intr-un adevarat calvar, dupa ce casa lor a fost invadata de rozatoare.

Cei trei copiii ai Janinei Adams sunt atat de traumatizati, incat nici nu au mai putit manca timp de doua zile.

Janine, care locuieste in Birkenhead, Anglia, a declarat, cu lacrimi in ochi, ca ea nu isi permite o deratizare pentru a scapa de sobolani. Primaria si asociatia de locatari i-au promis tinerei mame ca o vor ajuta cu deratizarea locuintei, dar, pana in acest monet nu au facut nimic in acest sens.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

"Sunt inspaimantata, mi-e frica sa intru un bucatarie. Am palpitatii de fiecare data cand trebuie sa intru acolo sa pregatesc biberoanele si mancarea copiilor. Am pus capcane in toata bucatarie. Numai intr-o noapte am prins trei sobolani", a declarat tanara.

"Este un cosmar, iar copiii sunt si ei ingroziti. Trebuie sa stam numai cu beburile aprinse, iar asta inseamna costuri mult mai mari la electricitate", a mai spus Janine.

"Ne pare rau ca doamna Adams se afla intr-o situatie neplacuta si intelegem ca este o perioada dificila pentru ea si pentru familia ei.

Am inspectat casa in octombrie si nu am descoperit modalitatea prin care rozatoarele au putut patrunde in locuinta. O sfatuim pe doamna Adams sa ia legatura cu o echipa de specialisti. Noi nu o putem ajuta", a declarat un angajat al serviciilor sociale, relateaza publicatia britanica Metro.

Sursa foto: Liverpool Echo

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI