Close sidebar
Close sidebar

Ce se afla in "coletul suspect" descoperit la Spitalul din Vaslui

Un joc de biliard pentru copii, dulciuri si un laptoP se aflau in coletul suspect gasit, luni dupa-amiaza, in statia de autobuz de la Spitalul Judetean Vaslui, dupa ce o femeie a alertat autoritatile la numarul de urgenta 112. Traficul a fost reluat in zona, acesta desfasurandu-se cu dificultate timp de cateva zeci de minute.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Geanta de voiaj suspecta pentru care au fost alertate autoritatile vasluiene continea un joc de biliard pentru copii, dulciuri si un laptot, colet gasit langa o banca din statia de autobuz de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui.

Un echipaj antitero de la SRI a deschis geanta pentru a identifica obiectele din interior. in toata aceasta perioada, zeci de politisti, jandarmi si politisti locali au asigurat masurile de protectie a perimetrului in care se afla geanta suspecta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

”Deocamdata, nu cunoastem apartinatorul gentii, urmand ca acest aspect sa fie lamurit in urma activitatilor specifice. Noi asteptam la sediul politiei pe proprietarul acelor obiecte sa vina sa si le ridice”, a declarat, luni, pentru News.ro inspectorul sef al Politiei Judetene Vaslui, Gabriel Pantiru.

Dupa incheierea misiunii celor de la SRI, traficul rutier si pietonal a fost reluat in zona, acesta desfasurandu-se cu dificultate timp de cateva zeci de minute.

News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI