Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la patru ani de la accident: "Corinna şi copiii speră la o minune"

Au trecut patru ani de zile de când pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un accident în timp ce se afla la schi, iar acum noi informaţii ies la iveală despre starea de sănătate a acestuia.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Viaţa lui Michael Schumacher s-a schimbat dramatic în urmă cu mai bine de trei ani, pe 29 decembrie 2013. Deşi familia a încercat să păstreze detaliile despre starea de sănătate a acestuia secretă, în presă au circulat informaţii, scrie wowbiz.ro.

Ultimele arată, însă, că fostul pilot de Formula 1 se află în locuinţa sa din Lake Geneva (Elveţia), ajutat de o adevărată armată de medici, iar conform presei germane, el poate respira singur şi îşi mişcă mâna, dar nu poate merge şi nici nu poate comunica.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Chiar şi aşa, însă, familia nu-şi pierde speranţa şi speră la un micracol: "Corinna (soţia lui- n.r.) şi copiii speră la o minune medicală".

Michael Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013. În vârstă de 48 de ani, pilotul de Formula 1 s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, iar multe luni a fost în comă.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI