Close sidebar
Close sidebar

Ce se întâmplă în spital cu Mihai Constantinescu! Amănunte despre tratamentul pentru salvarea artistului ”I s-a făcut dializă”

Cum se simte Mihai Constantinescu după 66 de zile de când e în comă.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mihai Constantinescu se află internat de 66 de zile la Spitalul de Urgență Floreasca, la Secția de Terapie Intensivă. Zilele trecute, medicul Monica Pop a vorbit despre starea artistului, după două luni de când acesta este în comă.

Conform medicului, Mihai Constantinescu ”arată bine”, schema de tratament pe care o are este una complexă, iar de curând medicii i-au făcut și dializă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”I s-a făcut dializă. Am văzut lista de tratament. Este absolut normal ce i se face. Știu foarte bine să apreciez ce se întâmplă într-o secție de Reanimare. Așa că pot să-mi permit să spun că acolo este perfecțiune”, a povestit dr Monica Pop într-o emisiune tv.

Citeste si: Monica Pop, reacție șoc legată de deconectarea lui Mihai Constantinescu de la aparate

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre starea lui Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă, acum, la spital, cu artistul EXCLUSIV

Citeste si: Mihai Constantinescu, ţinta revoltei internauților. Sorina Pintea a izbucnit

Medicul a precizat că i s-a părut o ușoară amelioare față de săptămâna trecută și că Mihai Constantinescu ”arăta bine”.

Dr Monica Pop, prietenă cu artistul, îl vizitează frecvent pe acesta, iar informațiile pe care le furnizează despre acesta sunt plinme de speranțe. 

Mihai Constantinescu se află în comă de 66 de zile, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI