Close sidebar
Close sidebar

Ce tactica va folosi Anghel Iordanescu in meciul de diseara! Cele mai tari glume de pe net!

Romania debuteaza diseara la Campionatul European de Fotbal din Franta. Joaca chiar impotriva tarii gazda si, cum era normal, diferenta de valoare dintre cele doua nationale s-a reflectat in glume pe net.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanii au umor si o demonstreaza din plin postarile de pe retelele de socializare. Cele mai tari dintre ele sunt cele legate de tactica pe care selectionerul Anghel Iordanescu o va folosi diseara. Cunoscut ca fiind o persoana extrem de credincioasa, "Tata Puiu" ar urma sa joace in "cruce".

O alta gluma reusita este legata de sosirea echipei nationale in Franta. O poza cu tricolorii langa autocarul nationalei a starnit hohote de ras. "Lasa-l pe avarii, boss, ca oricum nu stam mult", este gluma ce i-a facut pe internauti sa rada in hohote.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tu ce crezi ca facem diseara?

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI