Close sidebar
Close sidebar

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un hanorac pentru bărbați

Hanoracul este una dintre piesele reprezentative pentru ţinutele dinamice şi confortabile. Sunt uşor de purtat şi uşor de abordat în situaţii variate.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pun în valoare trupurile bine lucrate, sau dimpotrivă reuşesc să ascundă în mod plăcut anumite imperfecţiuni. Tinerii, adolescenţii şi adulţii maturi apreciază aceste articole datorită versatilităţii ridicate şi a confortului sporit pe care îl oferă. Ai hotărât ca hanoracul este o piesă care merită care nu trebuie să lipsească din garderobă? Perfect. Te vom ajuta, să descoperi soluţiile propuse de bolf.ro şi să găseşti modelul reprezentativ. Înainte de a găsi piesele create pentru tine descoperă câteva detalii care să te ajute să faci cea mai bună achiziţie.

Alege hanorace de calitate

Când vine vorba de articole vestimentare, calitatea este cheia pentru a beneficia de confort sporit, senzaţie de bine în timpul purtării şi rezistență.

Un hanorac de calitate se așează bine pe trup, îţi asigură libertate de mișcare şi are finisaje perfect executate. Manşetele, marginea inferioară, gluga, buzunarele (dacă este cazul) şi gluga (dacă există) trebuie să fie bine executate, să nu deţină fire detaşate sau orice alte imperfecţiuni.

Piesele de calitate se remarcă şi prin croi bine gândit şi finisaje perfect executate. Nu trebuie să fii model pentru a te bucura de un look perfect cu hanorac,  jeanşi şi pantofi sneakers.

Descoperă mărimea perfectă

Mărimea este un detaliu important care te face să te simţi confortabil sau mai puţin bine în pielea ta. Când alegi să achiziţionezi îmbrăcăminte din magazine online, trebuie să ţii seamă de indicatorii generaţi de producător. Bolf.ro este unul dintre magazinele care îţi oferă informații detaliate cu privire la produsele expuse, astfel că vei putea facă comparaţie cu caracteristicile tale.

Vei reuși astfel să iei cele mai bune decizii pentru a te bucura de imaginea perfectă care te reprezintă. 

Alege piese în stil propriu

Stilul propriu contează! Este important să ţi seamă de preferințele mai mult de personale şi mai puţin de tendinţe, când alegi cumperi hanoracul. De asemenea trebuie să iei în seamă detaliile legate de ten, culoarea părului, personalitate. 

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Nuanțele vibrante de roșu, albastru, verde, galben, sunt recomandate bărbaţilor cu ten deschis şi păr şaten. Tenul măsliniu şi părul închis la culoare este pus în valoare de tonuri neutre, pe când cei cu tenul deschis se vor simți confortabil cu articole vestimentare în culori deschise.  Negru, alb, bleumarin continuă să fie nuanțele safe, sigure în orice context. 

Soluţii Bolf pentru ţinute geniale

Când vine vorba de soluţii deosebite, Bolf este un partener de încredere. Vine cu modele variate de hanorace, din care poţi face selecţia potrivită. Ai la dispoziţie modele cu glugă, fermoar şi buzunare, cu croi regular care poate defini cu lejeritate o ţinută relaxantă. Modele fără fermoar, prevăzute cu manşete elastice care sporesc confortul în timpul sesiunilor de jogging. Poţi opta pentru un hanorac simplu fără glugă, care să îţi permită să te simţi perfect în drumeţie sau la o plimbare lejeră în parc. Te poţi bucura de modele simple sau de imprimeuri fascinante, alegerea este doar a ta!

Citeste si: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii- kfetele.ro

Citeste si: Radu Mazăre, tată a doua oară după eliberarea din închisoare. Roxana a născut un băiețel- radioimpuls.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI