Daca de inmormantarea Stelei Popescu s-a ocupat fiica ei adoptiva, la Cristina Stamate lucrurile sunt putin mai incalcite. Artista era singura si nici financiar nu statea prea bine, asa ca, vecinii, dar si colegii ei de scena au facut "cheta" pentru a o putea inmormanta.

Omul care a dirijat toata operatiunea a fost Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", locul in care Cristina Stamate activa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Am intervenit si am obtinut un loc de veci, am trimis o echipa la spital ca sa o aranjeze, sa o pregateasca de inmormantare. Am reusit sa dam de cateva dintre rudele Cristinei si pana la urma am aranjat un program. O vom tine la teatru si va pleca si ea de acolo de unde a muncit peste 40 de ani. De aici va merge la capela la Bellu, unde va sta cateva ore, dupa care slujba va fi in jurul orei 12. Slujba religioasa va avea loc in jurul orei 12:00- 13:00 si apoi va fi inmormantata pe Aleea Artistilor", a spus Arsinel, noteaza cei de la cancan.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si