Close sidebar
Close sidebar

Ce vedem în această seară, de la ora 20:00, în serialul fenomen „Fiica ambasadorului” - Nare renunță la trecut

In aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind “Fiica ambasadorului”, vom fi martorii unei serii de intamplari prin care vor fi nevoiti sa treaca protagonistii indragitei productii, frumoasa Nare, Sancar, dar si micuta Melek, fiica celor doi tineri.

Georgiana Balaban,

Un nou serial turcesc la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate ca s-a aflat la un pas de a repeta gestul extrem pe care l-a facut in urma cu mai bine de 8 ani, Nare renunta, de dragul fiicei sale, la actiunea care i-ar fi adus sfarsitul, insa este foarte dezamagita de acuzele pe care i le aduce Sancar. Pentru toata suferinta provocata, Nare jura sa nu il ierte niciodata pe Sancar, unicul barbat pe care ea l-a iubit dar, in egala masura, si singurul care i-a provocat cea mai mare suferinta.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! „Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Intamplarea face ca Nare sa afle de la Gediz ca Akin, fratele ei vitreg, traieste, fapt care o bucura nespus, frumoasa fata nemaifiind nevoita sa se <ascunda> de teama de a nu fi acuzata de crima. In mod surprinzator, tatal fetei, ambasadorul Guven Celebi, ii cere insistent fiicei sale sa revina la acasa, in Muntenegru, insa Nare refuza.

Secvențe din „Fiica ambasadorului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: „Doctorul minune”, final de poveste

Gediz, care s-a indragostit de Nare, incearca sa se apropie de aceasta, insa frumoasa fata ii cere sa stea departe de ea. Pentru Nare nu mai exista <legenda indragostitilor> din Mugla, nu mai crede in iubire, ci numai fiica ei, Melek.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Serial turcesc la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un nou serial de succes la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Taner Olmez- „Doctorul minune”, viață ca-n filme

Familia lui Sancar se bucura de aparitia micutei Melek in viata lor, insa Menekse, sotia acestuia, se simte data la o parte.

Imagini de neratat din „Fiica ambasadorului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rolul principal din serialul „Fiica ambasadorului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Serial de succes la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de emotie din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D, cu Neslihan Atagül si Engin Akyürek in rolurile principale.

Fiica ambasadorului de la ora 20.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nara renunță la trecut diseară de la 20.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși Neslihan Atagül și Engin Akyürek la sedința foto pentru serialul fenomen “Fiica Ambasadorului”, difuzat de Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI