Berbec

Daca esti femeie Berbec,esti semn de foc si esti cea care domina in relatie. Ai nevoie langa tine de foc sau de aer. Un semn de apa sau de pamant va incerca sa-ti domolesca avantul sau sa-ti controleze actiunile.
Semnele pe care sa le iubesti:Sagetator,Leu,Varsator
Semnele de care sa fugi:Scorpion,Pesti,Capricorn
Taur
Pentru ca esti un semn de pamant ai nevoie mereu de stabilitate si de siguranta,asa ca iti face bine forta regeneratoare a semnelor de apa.


Semnele pe care sa le iubesti:Rac,Balanta,Pesti
Semnele de care sa fugi:Varsator,Gemeni,Balanta

Gemeni
Fiind semne de aer,Gemenii au nevoie mereu de spatiu,de libertate si de inovatie intr-o relatie,asa ca vor fi fericiti cu zodiile de acelasi element:aerul.
Semnele pe care sa le iubesti:Balanta,Gemeni,Varsator,Sagetator
Semnele de care sa fugi:Scorpion,Taur,Pesti,Berbec

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Rac
Se spune ca apele linistite sunt adanci. Tu esti o persoana foarte statornica si fidela,dar daca cineva iti tulbura linistea,devii ca un rau involburat. Cele care te vor face fericita sunt semnele de pamant,pe care le caracterizeaza statornicia. Nici cu semnele de apa nu faci echipa rea.
Semnele pe care sa le iubesti:Scorpion,Taur,Balanta,Capricorn
Semnele de care sa fugi:Leu,Varsator,Gemeni,Berbec

Leu
Pasionala si stralucitoare,o «Leoaica» are nevoie de cineva puternic langa ea,nu de cineva care sa-i domoleasca focul,asa ca cele mai potrivite sunt zodiile cu acelasi element guvernant

ori cele de aer.
Semnele pe care sa le iubesti:Sagetator,Berbec,Varsator,Gemeni
Semnele de care sa fugi:Pesti,Taur,Capricorn,Scorpion

Fecioara
Aflata sub semnul greu al pamantului,Fecioara are mereu nevoie de cineva care sa o stimuleze,sa-i dea avant. Semnele de aer si de apa o fac cu adevarat fericita,in schimb semnele de foc nu fac decat sa-i „impotmoleasca“ destinul.
Semnele pe care sa le iubesti:Scorpion,Balanta,Rac,Pesti
Semnele de care sa fugi:Varsator,Berbec,Capricorn
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si