Close sidebar
Close sidebar

Cea mai grasa femeie din lume primeste o noua sansa la viata. Femeia cu picioare elefant va suferi o operatie care o va ajuta sa dea jos o jumatate de tona

Femeia cu picioare de elefant a reusit sa plece pentru prima oara de acasa dupa ce ani de zile a stat imobilizata la pat. Iman Abdulati va abura din India in Egipt unde va suferi o operatie bariatrica, care o va ajuta sa scape de kilogramele in plus.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Iman Abdulati, 36 de ani, va pleca in Egipt unde va fi supusa unei interventii care ii va salva viata. Femeia, din India, sufera de elefantiazis, o boala ce se caracterizeaza prin ingrosarea anormala a membrelor inferioare, a ganglionilor si a cailor limfatice din tesutul conjunctiv, scrie Daily Mail.

Intial, femeia nu a putut sa obtina viza pentru a zbura in afara tarii deoarece nu se putea deplasa sa i se ia amprentele. Pana urma doctorul ei a reusit sa obtina intelegerea autoritatilor indiene de ii da voie sa iasa din tara.

"Cei de la Ambasada Indiei in Cairo credeau ca familia minte si ca nu vrea sa o duca pe Iman la ambasada. Din acest motiv, viza ei a fost respinsa", a explicat medicul, care s-a adresat ministerului.

Iman nu si-a mai parasit caminul de 25 de ani din cauza bolii ei.

Acum, unul dintre cei mai buni medici din lume a acceptat sa o opereze si, astfel, ea sa scape de cel putin 500 de kilograme.

Femeia va fi adusa cu un avion privat de la ea de acasa pana la spitalul din Egipt. Avionul va fi amenajat cu un pat pentru ca, la greutatea sa, tanara nu poate sa stea pe un scaun.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI