Astfel, fiecare angajat va primi cate 10 tone de carbune. Angajatii au posibilitatea de a primi congtravaloarea in bani a carbunelui, informeaza Mediafax.

Aproape 5.400 de salariati au cerut produsul in natura. Cei aproape 10.000 de angajati ai CEO, care nu vor carbunele in natura, vor primi la salariul, de luna viitoare, mai mare cu aproape 500 de lei. De aceasta cota vor beneficia si salariatii care intra in preaviz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Managerul interimar Ionel Ilie a propus in sedinta ca aceasta cota de carbune sa se acorde diferentiat beneficiarilor. Mai exact, cei cu salarii mari ar fi beneficiat doar de cinci tone de carbune, in timp ce restul zece tone. Sindicalistii nu au fost de acord spunând ca s-ar face o discriminare intre salariati. Discriminare ar fi fost, insa, si daca cei 700 de disponibilizati ar fi fost «taiati» de la cota, asa cum se discutase anterior acestei sedinte", a declarat iderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la UMC Lupoaia, Nicu Bunoiaca, pentru Mediafax.

Restul angajatilor va intra in posesia carbunelui de la depozitele stabilite de Comisia Mixta. Administratia a anuntat ca depozitele au carbune suficient pentru a le acorda lignitul salariatilor din Gorj si Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si