Cristi si Mugurel Sfetcu au fost surprinsi in timp ce se indreptau spre locuinta artistei din zona 1 Mai.

Cei doi copii vorbeau de ani intregi cu mama lor si se plangeau de abandon la televizor, dar acum durerea i-a facut sa ingroape securea razboiului. Cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul sot, Valeriu Sfetcu, au venit de urgenta la Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la artista si pentru a o conduce pe ultimul drum.


Chiar daca era mereu zambitoare, Ileana Ciculete a avut o viata grea alaturi de fostul sot si cei doi baieti, care acum au venit sa o conduca pe ultimul drum. Acestia au acuzat-o in repetate randuri ca minte, dupa ce Ileana Ciuculete a povestit ca baiatul ei, Mugurel Sfetcu, era agresivsi o batea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

in urma cu cativa ani, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete il faceau vinovat pe Cornel Gales pentru scandalul care a izbucnit intre ei. La momentul conflictului, Cristi Sfetcu si Mugurel Sfetcu au declarat ca mai bine Ileana Ciuculete ar uita de existenta lor, scrie Click.
 

Sursa foto: Click.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si