Close sidebar
Close sidebar

Cel mai cumplit accident sportiv din toate timpurile. Un cunoscut jucator de cricket a suferit o puternica lovitura la cap - Totul a fost transmis live

Jucatorul de 28 de ani a primit o minge in cap, care l-a pus la pamant. Colegii lui au ramas ingroztiti cand au vazut toata faza. The Sun scrie ca este cel mai "horror" accident transmis live la TV.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luke Fletcher, in varsta de 28 de ani, juca pentru echipa Nottinghamshire Outlaws impotriva celor de la Birmingham Bears cand a fost lovit direct in fata.  

Jucatorul a aruncat mingea, iar Sam Hain a lovit-o imediat, in directia lui. Totul s-a intamplat atat de repede incat Luke Fletcher nu a avut timp sa reactioneze.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Mingea l-a lovit puternic direct in frunte si l-a pus la pamant. Colegii lui Fletcher au ramas ingroziti cand au vazut faza.

Sam Hain a intrat in stare de soc cand a vazut ce tragedie a produs mingea lovita cu bata de el.

Jucatorul lovit a parasit terenul si a primit imediat ingrijiri medicale. Meciul a fost abandonat timp de 45 de minute, timp in care jucatorii au incercat sa-si revina din soc.

Dupa 45 de minute, ambii jucatori, atat cel lovit, cat si cel care a lovit au revenit in teren, insa, erau vizibil afectati, scrie The Sun.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI