Close sidebar
Close sidebar

Cel mai cunoscut pilot de Formula 1 a murit! Sotia lui a facut anuntul

Dan Gurney, cel mai cunoscut pilot de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati piloti de Formula 1.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sotia lui a fost cea care a facut anuntul trist. Dan Gurney, primul pilot care deschis o sampanie pe podium si primul care a purtat o casca full-face, a murit din cauza unei pneumonii agravate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 „Cu un ultim zambet pe fata lui chipesa, Dan a condus spre necunoscut cu putin inainte de amiaza, pe 14 ianuarie 2018. Plini de durere, cu recunostinta in inimi pentru toata iubirea si bucuria pe care ni le-ai oferit in timpul vietii tale pe acest Pamant, spunem 'Godspeed'," a fost mesajul transmis de familie.


 Dan Gurney ste considerat al doilea cel mai de succes pilot American de Formula 1 din istorie, surclasat numai de Mario Andretti. Gurney a fost unul dintre cele mai mari nume care au reprezentat un titan al automobilelor, scrie cancan.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI