Reporterii PresaSM au surprins de-a dreptul incredibil un anunt in zona Bulevardului Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Persoana/firma necunoscuta ofera un ”loc de munca” si 50 de euro aparent pe zi doar ca sa stea intr-o masina care tranziteaza Punctul de trecere al frontierei de la Sighetu Marmatiei. Nu se cere nici macar permis, ci doar un pasaport valabil.

Mai mult, daca persoana interesata nu detine pasaport, ”angajatorul” ii plateste toate taxele in vederea obtinerii acestui document.

Tot ce trebuie sa faca persoana interesata este sa insoteasca un alt transport…cel mai probabil de masini. Miroase a activitate ilegala sau cel putin la limita legalitatii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

”Caut persoane dispuse sa treaca masini in Ucraina pe la vama Shighetul-Marmatiei. Se ofera 50 de euro si transport dus- intors. Se cere pasaport valabil, nu este risc, masinile sunt goale, fara niciun fel de marfa. in caz de nevoie platim taxa de pasaport. Nu se cere permis de conducere, se trece ca insotitor”, este textul anuntului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si